Datenight, sliders og Sort Sol..

Palietbukser til datenight

I lørdags var det tid til datenight. Søren fik Sort Sol koncertbilletter i julegave og vi kombinerede det med, at spise lækre sliders på Industrien. – Det er et godt sted at spise inden en koncert. Dejlig stemning, gode sliders og drinks i syltetøjsglas.

Jeg har efterhånden erkendt at jeg bare er blevet for uvant/urutineret/uhærdet(måske for gammel) til at have høje hæle på en hel aften. Det går fint til arrengementer hvor jeg kan sidde ned noget af tiden, men til en koncert hvor jeg skal stå op – niks, det går ikke.  Så outfittet måtte være noget der gik med flade sko..  Jeg ved også, at jeg ALTID fryser.. varmt tøj med flade sko.. Det rimer bare ikke sådan helt på festlig stemning, og lidt festligt må det altså gerne være, når nu den sådan stod på middag og koncert med min søde mand.

Det blev til mine palietbukser – en genial opfindelse, da de føles fuldstændig som at have joggingbukser på.

Nu tænker du sikkert diskokugle, og til et vist punkt har du lidt ret, men på den gode måde!

Jeg mindes, jeg syntes de var lidt dyre og jeg var noget i tvivl om jeg nogensinde ville få dem brugt, men de var virkelig et godt køb.

Okay, så jeg har tænkt en del på hvad andre får ventetiden til at gå med før bandet går på. Bevares, mange snakker vel bare, drikker en øl eller to osv.. Jeg kigger hår.. det er jo simpelthen et slaraffenland af forskellige typer mennesker der er samlet sådan et sted.. Der er så meget forskelligt hår og så mange stilarter, der stikker i alle mulige retninger. Især til en koncert med et gammelt dansk rockband som Sort Sol. Alt lige fra gamle garvede fans der har fulgt dem altid og som stadig har samme tøj på som dengang Sort Sol var et nyt fænomen. Så var der også hende den unge med det glatte, lyse hår der hang løst under en sort kasket, stor sort og hvidternet skjorte og mørkerøde negle. Der var også hende den lille petite kvinde i marineblå silkeskjorte med det lækre,lange, store, krøllede hår der lå som en bølgende glorie omkring hende..  Jeg havde totalt lyst til, at prikke hende på ryggen og spørge om ikke jeg nok lige måtte løbe mine fingre igennem hendes hår! (Ja, det havde været frygteligt upassende, men noget hår er bare så fantastisk, at man virkelig, virkelig bare har lyst til at mærke hvordan det føles at have i hænderne) Der var også det unge par – måske søskende, begge med kobberrødt hår, hendes tykt og glat og hans helt krøllet og sat op i en knold. hende med store sølvbriller, i flade “herre”sko i sølv med brune lærredssnørebånd og vintage lædertaske med stort guldspænde, ham i karry farvet ternet skovmandsskjorte og sikkerhedsnåle i øret. – hvilket mindede mig om min egen ungdom på efterskole og så hyggede jeg mig lidt ved tanken om at alting går igen..

Nå ja. Så var der de to kvinder foran mig – tydeligvis var den ene frisør. Det er sådan noget der nogengange ikke kan skjules, jeg ved ikke hvad det præcis er der gør det, men det kan lyse ud af nogen af os – takes one, to know one måske.. høj og pæn voksen dame. Læderbukser, blondebluse og stram vest, lyst pagehår (som hun i øvrigt, lidt fraværende og uden at tænke over det, blev ved at rode rundt i for at løfte håret omme på baghovedet hvor det ofte bliver fladt.) Tydeligvis fans og vant til at gå til koncerter, med en fancy sort stofdims, med påsyet lomme til vandflaske, bundet om hofterne.

Så var der ham med den absurd lyse stemme, langærmet skjorte, sandaler og måne der var afsted med sine to brødre(?). De var i vældig stemning, muligvis pga de flotte og også kæmpe gin&tonic’s de indtog både før og efter deres aftensmad, som også blev indtaget på Industrien.

Jeg er vild med at se på folk og deres hår. Og det er ikke fordi jeg sådan går og dømmer andre menneskers stil eller klipninger.. Folk kan faktisk indimellem godt finde på at sige “ja, du må undskylde, jeg trænger virkelig også til at blive klippet” midt i en samtale, som om det er en fornærmelse mod mig personligt at de ikke er nyklippede. Oftest ser jeg virkelig ikke om andres frisure er blevet for lang eller om de trænger til at få frisket farven op, jeg kigger mere på de teknikker der er brugt og fx hvilken form frisøren har valgt at give personens frisure. Altså er det mere det håndarbejde der ligger bag og jeg bruger det til inspiration og nytænkning.

After all, hvis ikke vi kan bruge hinanden til inspiration så er det jo næsten spild.

Alt i alt havde vi en skøn aften, Sort sol var fantastiske og især deres brug af lys til at skabe stemningen på scenen, var simpelthen så fedt.

Næste gang vi har en datenight i kalenderen, skal vi til staden og se Klokkeren fra Notre Dame. Jeg glæder mig allerede afsindigt meget..

Fantastisk mandag til jer.

Knus Camilla.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *