Finalisterne er offentliggjort.

Beautystylist

Nu begynder sommerfuglene at flakse lidt i maven.

Jeg har lige set en video hvor alle finalisternes billeder til International Beauty Stylist er offentliggjort. Så er det altså snart. Jeg burde faktisk også være igang med at pakke, istedet for at skrive men jeg vil så gerne vise jer alle de flotte billeder jeg er oppe imod. Videoen er lagt op på en tysk side og folk skriver selvfølgelig hvem der tror der vinder. Jeg kiggede da der var et par og 60 kommentarer. Jeg burde jo lade være, jeg mener, det gavner ikke selvtilliden at læse, at hele banden fx. mener Australien skal vinde. Jeg kiggede alligevel!

Jeg ved jo godt, at det bare er helt tilfældige menneskers mening, men jeg blev simpelthen så mega glad over, at ‘Dänemark’  var nævnt i kommentarfeltet . … Jeg syntes bare det er lidt vildt, at mine billeder er repræsenteret i den video sammen med så mange smukke billeder.

Du kan se billederne her

Ja, nerverne begynder at melde sig en smule og nu er det ikke over flyveturen, men mit indre konkurrencemenneske der begynder at røre på sig.

Hvad gør i når nerver og nervøsitet melder sig?

Jeg laver en overspringshandling (Det er så jer) og hører højt musik. Musik kan altid ændre på min sindstemning.

I dette tilfælde er det Alice Cooper der skal til. På min bryllupsdag, da jeg gik rundt i min brudekjole, helt færdig og ventede på at min far kom og kørte mig til kirken, da var det Christina Aguilera – Ain’t No Other Man, who did the trick.

Jeg tænker, jeg hellere må få høretelefoner med til min telefon, der bliver garanteret et par ‘Alice Cooper moments’ i Paris.

Jeg burde altså begynde at pakke, jeg har lige stået og målt kufferter for at finde ud af hvilke kufferter jeg må have med. Jeg er jo virkelig virkelig, altså, VIRKELIG en skovl ud i det her flyvning, så må jeg ikke pakke det ene eller det andet i håndbaggagen, flasker skal være gennemsigtige og i bestemte ml mængder. Jeg kommer garanteret til at pakke et eller andet håbløst ned jeg ikke har tænkt over. Åh gud. Hvilken musik tror i der skal til, hvis jeg misser mit fly..  Heldigvis har vi bestilt ekstra bagage, så alt jeg er i tvivl om, bom, kommer i den store kuffert.

Apropos overspringshandlinger så kunne jeg måske lige se videoen med billederne en gang til.

 

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *