Forårets store trend – pandehår.

Med pandehår

Pandehåret returnerer!  Det skulle lige nytænkes en anelse men vi kommer ikke udenom, at pandehår er det nye musthave i forår/sommersæsonen.

I weekenden var jeg afsted for at hente den nye trend hjem indenfor klip og styling, farve og makeup.

Udover pandehår træder de lækreste pastelfarver endnu mere frem på banen og det grå må dele pladsen med coral og støvet pudderrosa.

Det helt store indenfor farveteknikker er contouring, som vi også kender fra makeup. Det går i alt sin enkelthed ud på, at fremhæve det bedste ved den enkeltes ansigt, ved hjælp af skyggeeffekter, der dannes ved brug af lyst og mørk farve.

Pandehåret kommer i mange afskygninger. Det klassiske, tunge, helt lige pandehår kommer frem igen og især i det lange hår.

Er du modig skal du dog tage at springe ud i et kortere pandehår. Det er super fedt og giver virkelig karakter til ansigtet. Det korte pandehår skal være cropped og have klippet hjørnet af, sådan så det bliver mere fladt indtil ansigtet. (Sagt på almindeligt dansk, skal der være en slags etager i, for at fjerne fylden.) Allervigtigst skal det være et stykke over brynet og designlinjen skal være straigth og ikke buet.

Der skal måske lidt mod til, men det er SÅ fedt. Jeg var solgt med det samme!

Det tog mig kun 4 års blod, sved og tårer at få mit pandehår langt men da jeg så den nye trend var jeg ikke i tvivl – jeg VILLE have det!

Hvis du som jeg er relativt tyndhåret er det også en super god måde at få pandehår på, for i og med det bliver så kort, så kommer det heller ikke til at sidde i 3 små totter ned over panden. (enhver pige med pandehår og tyndt hår kender den kamp)

Makeuppen sætter fokus på smuk naturlig hud med knap så meget contouring og kraftig highlight som vi har set det sidste lange tid.

Øjenmakeuppen er jadegrøn, guld, og fersken.

Læberne kalder bl.a. på mat rød, fersken, toffé.

Jeg må, for en god ordens skyld, hellere slutte af med at vise jer et før/efter billede af mit nye pandehår.

Coming Right Up:

(Direkte med morgenhår og uden makeup på vej afsted for at blive klippet)

Før pandehår

Efter pandehår

Hvad siger i til trenden? Det er slet ikke helt tosset vel.. Jeg er ihvertfald solgt.

 

 

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *