Min guide: føn dig til tykkere hår.

Føntørring af pagehår

Hvem vil ikke gerne kunne føne sig til tykkere hår.

Når jeg i salonen snakker pagehår og styling af samme, så hører jeg ofte  ‘at du jo også har tykt hår så det sidder vel så fint af sig selv’. Er der noget jeg ikke har så er det altså tykt hår. Til gengæld føner jeg mig til tykkere hår. (Ihvertfald så det ser tykkere ud)

Styling af tyndt hår

Tadaa.. jeg er født med relativt tynd hår. Heldigvis kan føntørring, styling og de rette produkter gøre underværker.

Her får du min guide til at føne dig til tykkere hår. (Ihvertfald synsmæssigt)

Jeg har faktisk kun brugt 3 stylingsprodukter.

Føn og styling

Beach spray i bunden og thickening creme i længderne, begge dele i det fugtige hår. Og så sluttede jeg af med lak. Normalt ville jeg nok også bruge powderspray inden hårlakken, men idag var jeg løbet tør og det funker helt okay uden.

Først skal der føntørres så meget volume ind ved bunden som muligt.

Jeg vipper alt håret til den ene side og starter fra det ene øre og arbejder mig op mod toppen. Jeg har kun fokus på bunden og føner ikke på længderne. Når jeg er nået et stykke op over skilningen vipper jeg alt håret til modsatte side og gør det samme.

På billedet kan du se at jeg er ret tæt på bunden – af samme grund er min føntørrer ikke specielt varm når jeg føner.

Volume til tyndt hår

så er det nakkens tur og her gælder samme princip.

Føntørring pagehår

Så er det længdernes tur til at blive tørret. Jeg gentager turen fra øret og henover hovedet (fra begge sider selvfølgelig) Grunden til denne måde er at når håret bliver vippet tilbage på plads er der blæst maks fylde ind i det. (Hvis du altså ikke gider igang med rundbørsten og så er det en helt anden guide vi skal have gang i.)

Føntørring af pagehår

Så er håret tørret – men garanteret er dit også en anelse frizzet.Mellemstadie

Nu skal du have gang i dit glattejern/fladjern/stylingsjern – kært barn har mange navne. Men istedet for at begynde at glatte oppe fra og ned så prøv at vippe håret fremover og glat kun selve længderne den vej fra. GlatteteknikPå denne måde får du ikke glattet al volumen ud af håret igen.

img_6552

Du kan stoppe her og bare spraye lidt lak henover toppen for at tæmme det øverste frizz. (Som her hvor jeg er igang med at spraye lak)
Tæmmer frizz

Du kan også bruge 2 min. mere og lige få det perfekte finish på din pagefrisure.

Tricket er at spraye lak på nedefra og så lige holde en flad hånd op på længderne så de buger let. Hold hånden der indtil lakken er fæstnet. Det gør du i begge sider og selvfølgelig også bagpå.Godt trick til pagehår

Ikke så meget lak at du får en hel hjelm, du skal stadig kunne arbejde i håret og puffe lidt op i det i løbet af dagen.

Tjah, det er sådan set det hele.

Føntørring af pagehår Metoden kan bruges til de fleste længder pagehår. Er du gradueret eller klippet op i nakken så nøjes med at bruge metoderne til det forreste hår.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *