Guide: korrekt brug af øjencreme

img_6507

At bruge øjencreme er ikke noget særligt mange af os (yngre) kvinder gør. Faktisk skal vi bruge øjencreme fra vi er 25 år. (Shiiit jeg er bagud) De fleste af os bruger til gengæld en ansigtscreme. I ved, den som vi smører rundt i hele hovedet – så må det ligesom være godt nok.

Der er bare lige det, at der er en væsentlig forskel på ansigtscreme og øjencreme. Det har altså en stor betydning for udseendet på huden under øjnene.

Jeg vil prøve ikke at blive for teknisk for det er en anelse omfattende.

Men.

En god ansigtscreme er “vandrende”, det betyder, at den selv vandrer ned i huden hvor lynfesystemet tager sig af det overskydende creme.

Huden under øjnene har det mere ligesom en orkide – orkideén skal selv suge det vand den skal bruge og det skal suges op nedefra.

I hudens tilfælde er det øjencremen der skal suges op nedefra så huden selv kan suge det den har brug for.

Guide: korrekt påføring af øjencreme.

Tag kun en lille smule creme – der skal virkelig ikke meget til. Jeg tog lidt ekstra (ellers kunne i ikke se på billedet hvor jeg har påført det.) img_6507

Mængden er til begge øjne, jeg fordeler det på begge lillefingre og dutter det på samtidig.

img_6510

Dut en lille smule øjencreme forsigtigt på med en finger i kanten af øjenpartiet. (Som på billedet)

Fortsæt bare med at dutte forsigtigt indtil cremen er fordelt jævnt rundt. And thats it Ladies.

Så på med øjencremen, det er jo lavet til vores sarte øjenhud og det er ansigtscremerne ikke.

Er du nysgerrig så bruger jeg selv Douceur Contour fra La Biosthetique. Det er en kølende øjengel der modvirker mørke rande og hævelser. (Hvor længe jeg har brugt den – lige siden jeg kom hjem fra Skin Care kursus i mandags) img_6605

(Denne øjengel er helt gennemsigtig og derfor har jeg på billederne brugt en anden øjencreme fra La Biosthetique så i bedre kan se hvor den påføres.)

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *