23. June 2018

Gulvafslibning og-amager-gulvcenter

Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt. Afslibning af lamelgulv og efterbehandling med natur lud.

Her på hjemmesiden finder du mere information om os og de tidligere opgaver, vi har løst for vores kunder. Vi arbejder med Bona lak og andre professionelle gulvlakker.

Ved slibning af gulve, tages typisk 0,3 til 1,0 mm af gulvet, alt efter hvor plan gulvet er. Lakeringen anbefaler vi som en smuk og slidstærk gulvløsning til gulv af træ.

Gulvafslibning samt oliebehandle sæbebehandlet bord

Denne type gulvbehandling lakeres minimum 3 til 4 gange, hvilket også gør den lidt dyrere. Gulvbehandlingen er en god gulvløsning til en børnefamilie.

Hvis et gulvbræt knirker uden at der er tydelig bevægelse, gnide r det sig op imod et andet gulvbræt. Oliebehandlingen er en smuk løsning til en børnefamilie.

Når du hører om forskellige behandlinger, så er der altid nogen der har en bedre løsning end konkurrenten. Voksbehandlingen anbefaler vi som en smuk og god gulvløsning til ethvert hjem.

Olien fåes i natur og med hvidt pigment

Men at vurdere, hvad et gulv har brug for, kan være svært. Olieringen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til gulv af træ.

Det skal høvles af, da det er meget vanskeligt at slibe med et godt resultat. Professionel gulvmand i Ringe tilbyder kvalitets gulvarbejde til fornuftige priser.

De nye gulvbrædder opbevares mindst et par dage under de samme temperatur- og fugtighedsforhold som dem de senere skal ligge under. Olieringen med hvidpigment er en slidstærk og god overfladeløsning til en børnefamilie.

 • Fuld afslibning
 • Hvordan foregår en gulvafslibning?
 • Hvorfor parketgulv?
 • Afslibning af dørtrin
 • Gulvafslibning priser
 • Trægulv i stuen
 • Hårdttræslud
 • Naturligt udseende

Hvor lang tid tager det at afhøvle gamle og slidte gulv?

Gulvafhøvling bruges, alle de steder hvor en gulvafslibning ikke kan klare opgaven. Olieringen med hvidpigment er en god og holdbar løsning til ethvert trægulv.

Det er utroligt vigtigt at man kan vurdere hvor meget man skal høvle af trægulvet i forbindelse med gulvafslibning. Billig gulvmand i Ølstykke udfører kvalitets afslibning af trægulve til fornuftige priser.

Vi ønsker at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst gulvservicefirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver. Lakeringen med hvidpigment er en smuk og god løsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning samt rengøring af ubehandlet trægulv

Inden man foretager sig en gulvafslibning eller gulvafhøvling skal man være opmærksom på hvilken type gulve vi snakker om, og om det er bræddegulve. Lakeringen med hvidpigment husker vi som en god og smuk gulvløsning til ethvert hjem.

Man udfører afhøvling kun for, at rette op på skævheder, som man ikke kan rette op med en gulvafslibning. Vi behandler alle slags slidte og gamletrægulv.

Har du brug for et gulvfirma i Gentofte, Lyngby, så er vi det naturlige valg. Oliebehandlingen husker vi som en god og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert hjem.

 • Rød Eg
 • Vi udvikler dit vindue
 • Efterbehandlinger
 • Pudsning
 • Bøg

Gulvafslibning samt gulvbelægning butik

Ludbehandlingen forhindrer at den smukke lyse overflade i træet gulnes som følge af lyspåvirkning. Olieringen med hvidpigment er en smuk overfladeløsning til enhver bolig.

Dykning af søm begrænser desuden knirkeri og andre lyde fra gulvet. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og god overfladeløsning til ethvert hjem. amager-gulvcenter

En selvnivellerende eller selv udflydende spartelmasse skal hjælp es på vej ud over gulvet og ind i hjørnerne. Olieringen anbefaler vi som en god overfladeløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning og afslibning af gulve hillerød

Vi er en erfaren gulvsliber, der tilbyder alt inden for gulvafslibning, behandling af gulve og lægning af nyt gulv. Voksbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til ethvert trægulv.

Efter en gulvafslibning lakerer man gulve med hvid grund lak og i nogle tilfælde kan man blive nød til at, lakere to gange for at, få den helt lyse farve. Professionel gulvfirma i Vejle tilbyder kvalitets afslibning af trægulve til fornuftige priser.

http://amager-gulvcenter.dk/gulvafslibning/