25. May 2018

Gulvafslibning og-amager-gulvservice

Så søger du gulvafslibning, kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og holdbar løsning til en børnefamilie.

Natur lak er den behandling der mest ses i folks boliger, og hvis du f. eks. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en smuk og holdbar løsning til gulv af træ.

Gulvafslibning samt le gulvservice

Vi klarer alle former for vedligeholdelse af trægulve: Afhøvling og afslibning, udbedring af skader, behandling med lud, lak eller olie. Gulvbehandlingen anbefaler vi som en smuk og holdbar løsning til en børnefamilie.

Vi er ikke flyttemænd men kan godt hjælpe mod en fast timepris. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og slidstærk overfladeløsning til enhver bolig.

Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos os. Overfladebehandling af trægulve tilbydes i Kalundborg og på på hele sjælland.

Gulvafslibning og jk gulvservice

Man slutter af med en afslibning af gulvet med den fine sandpapir. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og holdbar overfladeløsning til enhver bolig.

Om det er gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling eller nylægning af gulve i enhver træsort. Billig pleje og vedligeholdelse af boligens plankegulv tilbydes på Amager.

Gulvafslibning samt gulv på strøer opbygning

Der anbefales at man venter i 3 dage med at sætte møbler ind. Olieringen anbefaler vi som en slidstærk og god løsning til gulv af træ.

Vi løser opgaver i en række byer, så det er intet problem for os at udføre opgaven, når du har brug for gulvafslibning i Århus. Oliebehandlingen er en rengøringsvenlig gulvløsning til enhver bolig.

Man udfører afhøvling kun for, at rette op på skævheder eller fjerne behandling, som ikke kan med afslibning. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en god og smuk løsning til ethvert hjem.

 • Usynlig lak
 • Leje
 • Afslibning af lakerede gulve
 • Rengøring af lakeret trægulv
 • Trægulv i kælder
 • Knirkende trægulv
 • Trægulv til altan
Pris på gulvbehandling?

Nederst et bundlag af nåletræ med fibrene i brættets længderetning. Sæbebehandlingen husker vi som en god gulvløsning til ethvert trægulv.

Opgaven med at skifte en fuge i et trægulv, er ikke nem, og det vil kræve en fugemand med erfaring. Lakeringen anbefaler vi som en rengøringsvenlig gulvløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning samt gør det selv slibe trægulv

Når der efter/overfladebehandles, bliver gulvet modstandsdygtig overfor slid og smuds. Kontakt en professionel gulvfagmand til behandling af butiksgulve i lejligheden eller huset.

hvis du skal have foretaget afslibning af planke / bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. Olieringen anbefaler vi som en god og holdbar løsning til ethvert trægulv.

Vi udfører gulvbehandlinger i private hjem og i sommerhuse såvel som i virksomheder og butikker. Oliebehandlingen husker vi som en smuk og god gulvløsning til gulv af træ.

 • Tilbud gulvafslibning
 • Der er mange fordele ved at benytte os som dit gulvfirma
 • Kun slibning af gulv
 • Renovering af parketgulve
 • Afslibning af hovedtrappe
 • Kan man lægge fliser på trægulv

Hvor lang tid tager det at forny gamle og slidte parketgulv?

Vi afhøvler, sliber og efterbehandler gulve, trapper, vindueskarme og bordplader i højeste kvalitet. Gulve af træ med hvid olie i gangen er let at have med at gøre.

Sorte: Har høj slibeeffekt og bruges fx til rengøring af sten- og klinkegulve. Dygtig gulvsliber i Brædstrup tilbyder kvalitets gulvafhøvling til fornuftige priser. amager-gulvservice

Hverken hos os eller nogen anden gulvmand, med bare en smule års erfaring bag sig. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en god og slidstærk løsning til ethvert hjem.

http://amager-gulvservice.dk

Hvor meget koster en afslibning af bræddegulve?

Det er meget vigtigt at man støvsuger grundigt efter gulvslibning, og ikke efterlader slibespor og evt snavs. Voksbehandlingen er en smuk og god gulvløsning til ethvert trægulv.

Når man vælger gulvafslibning, må man beslutte hvilken efterbehandling der er den mest fordelagtige: Lak-, lud-, voks- eller naturoliebehandling. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk overfladeløsning til gulv af træ.