5. January 2019

Gulvafslibning og gulvmand vejle-ab-gulvservice

Når du som kunde ringer til os, er det vores vigtigste opgave at prøve at skabe tillid. Olieringen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til enhver bolig.

Derfor er der mange mennesker, som forsøger at klare afslibning på egen hånd. Gulvbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til ethvert trægulv.

Vi starter gulvafslibning med grovkornet sandpapir for at fjerne synlige ridser og mærker. Afhøvling af parketgulve udføres i Ringsted og på Sjælland.

  • Epoxy Gulve
  • Find det rette gulvfirma
  • Gulvtæpper fra væg til væg
  • Gulventreprise
  • Lud

http://ab-gulvservice.dk/gulvafslibning-odense/

Gulvafslibning og gulvafslibning i roskilde

En anden typisk fejl omkring sandpapiret er, at man ikke får brugt nok sandpapir. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en slidstærk og smuk overfladeløsning til en børnefamilie.

Gennem tiden har vi udført en bred vifte af opgaver for mange forskellige slags kunder, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere ethvert projekt. Lad os hjælpe med bearbejdning af bræddegulve i boligen. ab-gulvservice

Hvad koster det at opfriske gulve?

Skal du bruge gulvfirma til at udføre gulvafslibning og gulvafhøvling i København og på hele Sjælland, så er du kommet det rette sted. Oliebehandlingen husker vi som en slidstærk og rengøringsvenlig gulvløsning til enhver bolig.

Der gøres opmærksom på, at det kun er den lige forkant på dine trappetrin. Voksbehandlingen husker vi som en smuk og holdbar gulvløsning til ethvert trægulv.

Så lad os løse opgaven

Vi har mange års erfaring inden for området og udfører oliebehandling i blandt andet Svendborg og Odense samt hele Fyn. Gulvafslibning giver smukke og rengøringsvenlige trægulve.

Normalt lægges gulve med brædder af samme bredde, men gulve med faldende bredder kendes specielt fra ældre huse, hvor udnyttelsen af træet var det vigtigste krav. Sæbebehandlingen er en slidstærk og god gulvløsning til enhver bolig.

Gulvsliber christiansfeld

Vi kører primært i København området og på Amager, dog påtager vi os også gulvafslibnings opgaver på hele Sjælland. gulvafslibning og behandling giver smukke trægulve.

Hvad rengøring, pleje og vedligeholdelse angår, så er der ingen forskel. Lakeringen husker vi som en smuk og god overfladeløsning til gulv af træ.

Vi er i besiddelse af en ny og moderne maskinpark. Kontakt en professionel gulvfagmand til opfriskning af bræddegulve i lejligheden eller huset.

Gulvafslibning og netto gulvafhøvling

Vi tilbyder udover gulvafslibning også slibning af vinduesbundstykker (vindueskarme) og bordplader i træ. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig og slidstærk løsning til enhver bolig.

Træets naturlige skønhed har gjort det til et populært valg som gulvbelægnings-materiale. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en god løsning til ethvert hjem.

  • Trægulv bambus
  • Sikkerhedsgulve
  • Gulve til lejeboliger
  • Lak til trægulv