24. September 2018

Gulvafslibning og trægulve på strøer-mestergulve

Junckers, har vi også tæt dialog med både omkring deres produkter samt udførelse af gulvafslibning og efterbehandling. Lakeringen er en rengøringsvenlig og smuk løsning til ethvert hjem.

Vi tilbyder også hårdttræ gulvfinish, der er miljøvenlige og næsten lugtfri, så du ikke behøver at trække vejret i stærke dampe eller føler behov for at gå udenfor, mens vi lakerer dit trægulv. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en god og slidstærk gulvløsning til gulv af træ.

Fugtovertørring: Skal kun foretages, når gulvet er tilsmudset på en måde, hvor støvsugning ikke er tilstrækkelig. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning og tørretid gulvlak

Ønsker man et lysere lakgulv, kan man inden man lakerer, give gulvet en hvidpigmentering. Oliebehandlingen er en rengøringsvenlig og god gulvløsning til gulv af træ.

Afhøvling af gulve kan kun udføres på massive trægulve og ikke lamelgulve eller parketgulve. Olieringen med hvidpigment er en slidstærk og rengøringsvenlig gulvløsning til ethvert hjem.

Har du parketgulve som; ask, eg, merbau, jatoba, bøg og mm skal du klikke her for af se priser på gulvslibning. Olieringen husker vi som en god og smuk løsning til gulv af træ.

Gulvafslibning og finn eg gulvafhøvling

Nedenstående kan måske hjælpe dig til at finde den helt rette til netop dit gulv. Olieringen anbefaler vi som en god og holdbar løsning til en børnefamilie.

Undersøg bjælkerne nøje for skader, og vær sikker på, at de er lige. Voksbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god løsning til en børnefamilie.

Laminerede trægulve er relativt billige, fordi kun det øverste lag består af det dyre løvtræ. Sæbebehandlingen husker vi som en smuk og god gulvløsning til ethvert hjem.

 • Trægulv pleje
 • Pris på gulvafhøvler
 • Gennemslibning
 • Kontorer med trægulve

Gulvafslibning og gulvbrædder fyr 32 mm

Egetræs gulve kan i nogle tilfælde give problemer, med at de ikke rigtig kan lysne helt op og så bliver man nød til i nogle tilfælde at lakere med to gange hvid grund lak for at det kan lysne op. Ønsker du at høre mere om trægulve, gulvafslibning og behandling med lud?.

Det er som udgangspunkt det pigment som giver den hvide dækkraft, samtidig faktisk endnu vigtigere blokere det for UV lyset trænger ind i træet. Olieringen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk løsning til en børnefamilie.

http://mestergulve.dk/afslibning/

Gulvafslibning samt afslibning af fliseklæb

Ved at hy re en professionel vil det blandt andet betyde, at du kommer til at undgå både op rifter i træet og knaster, der bliver revet op af gulvet. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig overfladeløsning til en børnefamilie.

Som et af landets førende gulvfirmaer bruger vi kun de kendte og professionelle gulvbehandlings produkter og rutinerede gulvslibere. Oliebehandlingen husker vi som en god og smuk gulvløsning til en børnefamilie. mestergulve

Man udfører afhøvling kun for, at rette op på skævheder, som man ikke kan rette op med en gulvafslibning. Vi behandler alle slags slidte og gamletrægulv.

 • Vi er fornuftig på prisen
 • Gulvmode
 • Uforpligtende tilbud
 • Oliering af træ gulve
 • Tæpper fra væg til væg
 • Hvid ludbehandling
 • Et trægulv er behageligt fjedrende at gå på
 • Nemt at holde rent
Priser på afslibning af palisander?

Hver dag rådgiver og vejleder vi mange kunder, alt fra gør-det-selv kunder til professionelle håndværkere. Gulvbehandlingen er en slidstærk overfladeløsning til gulv af træ.

Er det f. eks en entre, hvor man tit går frem og tilbage med sko. Slibning af stuegulve i hjemmet.

Efter gulvafhøvling skal man foretage en gulvafslibning indtil, man afslutter med det fine korn. Voksbehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og holdbar gulvløsning til ethvert trægulv.

Hvad koster det at afslibe gamle lamelgulv?

Vore priser støvfri gulvafslibning hos os, giver enhver mulighed for at få udført støvfri gulvafslibning i dag, for både erhverv samt private. Oliebehandlingen husker vi som en god løsning til ethvert trægulv.

Vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt og sørger altid for en grundig snak med dig inden, vi påbegynder en opgave. Lakeringen med hvidpigment er en rengøringsvenlig gulvløsning til gulv af træ.