30. September 2018

Gulvafslibning samt gulvbrædder spænd-en-rigtig-handyman

Man skal ikke at vælge en efterbehandling, der er vanskelig at vedligeholde, hvis man har meget stor trafik af børn, hunde osv. Lakeringen med hvidpigment er en slidstærk og god løsning til gulv af træ.

tager hensyn til belastning, funktionsområder, det øvrige interiør, ønsker til æstetik samt praktiske og økonomiske ønsker. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og smuk løsning til ethvert trægulv.

Alle gulvbrædder af træ (med undtagelse af finerede laminat brædder) kan farves med en fortyndet lasurmaling eller farvet lak. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en god og slidstærk overfladeløsning til ethvert hjem.

 • Vedligeholdelse
 • Leje af slibning maskine
 • Nyt bad/toilet
 • Afslibning af gammel maling
 • Trægulv vedligeholdelse
 • Korkbelægning

Gulvfirmaer i randers

Gulvafhøvling er en mere omfattende projekt end gulvafslibning og bør altid udføres af en professionel gulvmand. Gulvbehandlingen er en smuk og god løsning til en børnefamilie.

Uanset om dit gulv trænger til en mindre behandling eller gulvet er meget slidt og der skal en større omgang til, så står vi parat til at hjælp e dig med den helt rigtige løsning. Lakeringen med hvidpigment er en smuk og rengøringsvenlig gulvløsning til enhver bolig.

Let gulvafslibning af gamle trægulve

Det er klart, at hvis der er meget, der skal fjernes på gulvet (blandt andet, hvis der er tæpperester, søm mv. ), så bliver prisen lidt højere end ellers. Olieringen husker vi som en slidstærk og smuk overfladeløsning til gulv af træ.

Til forretninger, skoler, gymnastiksale, kontorer, trapper og lignende hårdt belastede gulve, anbefaler vi to komponent lak, som ligeledes er testet som den mest hårdføre og slidstærke erhvervslak. Lakeringen med hvidpigment husker vi som en smuk og slidstærk løsning til enhver bolig.

Efter afhøvlingen skal man foretage en gulvafslibning indtil, man afslutter med det fine korn. Vi benytter TripTrap lak og andre professionelle lakker.

http://en-rigtig-handyman.dk/gulvafslibning-aarhus/

Gulvafslibning samt brugte parketgulve

Efter gulvafhøvling har gulvet en høvlet og ru overflade, der skal afslibes før det kan behandles og gøres klar til brug. Oliebehandlingen er en smuk gulvløsning til ethvert trægulv.

Uanset om det drejer sig om parketgulve, sildebensparket, mosaikparket, plankegulve, lamelgulve og mange flere. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og holdbar løsning til enhver bolig. en-rigtig-handyman

Olien skal masseres ned i gulvet – I stedet for at lakere trægulvet kan du give det olie. Gulvbehandlingen husker vi som en god og slidstærk løsning til en børnefamilie.

Gulvfirma sønderborg

Hvis man efterbehandler med lak, skal der foretages en mellemslibning efter første eller sidste lag. Sæbebehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig løsning til ethvert trægulv.

Vi kan derfor tilbyde en kompetent vejledning i, hvordan dine gulve skal plejes for at de holder sig smukke år efter år. Behandling af trægulve udføres i Ringsted og på Sjælland.

Gulvafslibning og trægulve grindsted

Vi har kompetencer og erfaring i at hjælpe virksomheder med at gøre den daglige vedligeholdelse, pleje og rengøring af alle gulvtyper så nem og skånsom som muligt. Olieringen med hvidpigment er en smuk og rengøringsvenlig løsning til ethvert hjem.

Den eneste ulempe ved lak er, er at når der kommer nogle dybere ridser eller mærker, er der kun en måde at de kan forsvinde på, og det er ved at foretage en gulvafslibning, eller leve med det. Lakeringen husker vi som en slidstærk og god overfladeløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning samt gulvmaling sort

Vi har modtaget Arbejdstilsynets grønne smiley, der gives til firmaer med et godt arbejdsmiljø. Lakeringen anbefaler vi som en smuk og holdbar gulvløsning til en børnefamilie.

Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have os ud og afhøvle dit gulv, så ring og få et uforpligtende tilbud. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og holdbar gulvløsning til enhver bolig.

 • Lud & hvid olie
 • Bedste gulvafhøvling
 • Trægulv hvid eg
 • Afslibning af sildebensparket
 • At modtage tilbud
 • Rensning af gulv
 • Godt Håndværk
 • Spartling af gulv