1. January 2019

Gulvafslibning samt gulvlak jem og fix-fixer-det-meste

Vil du vide mere om hvad du skal give for at ordne dine trægulve og kende nøjagtig pris på gulvslibning? Olieringen med hvidpigment er en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til gulv af træ.

Man udfører afhøvling kun for, at rette op på skævheder eller fjerne behandling, som ikke kan med afslibning. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en god og smuk løsning til ethvert hjem.

Gulvafslibning og laminatgulv click

Vi kører primært i København området og på Amager, dog påtager vi os også gulvafslibnings opgaver på hele Sjælland. gulvafslibning og behandling giver smukke trægulve.

Så der er altså tale om en meget anerkendt service som flere hundrede danskere benytter sig af hver eneste dag. Voksbehandlingen husker vi som en holdbar overfladeløsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning og xl byg trægulv

Det er vores store erfaring indenfor lakering af gulve, der har gjort os til eksperter i gulvbranchen. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk løsning til ethvert trægulv.

Hvilken gulvbehandling er bedst for mine gulve? Et sildebensparket med sæbe i gangen er let at rengøre og vedligeholde.

Fælles for dem alle er at de giver en meget lækker dyb farve og et fantastisk farvespil. Voksbehandlingen er en rengøringsvenlig og holdbar overfladeløsning til ethvert trægulv.

 • Gulvafhøvling
 • Afslibning af
 • Lakeret trægulv rengøring
 • Valsesliber
 • Hvidpigmenteret lud

Gulvafslibning samt støvfri gulvafslibning

Efter udført gulvafslibning, skal man slibe alle kanter, samt hjørner og under radiatorer, så man får den samme glatte og ensrettede overflade, over det hele. Voksbehandlingen husker vi som en god løsning til gulv af træ.

Denne skal foregå efter en ret linje og skiftevis i for og bagside af hvert gulvbræt, første række ligger i notsiden, næste i fjersiden, osv. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en god og rengøringsvenlig løsning til en børnefamilie. fixer-det-meste

Gulvafslibningen kan foretages på alle slags trægulve, også malede gulve og gulve med limrester fra gulvtæpper. Voksbehandlingen anbefaler vi som en smuk løsning til ethvert trægulv.

http://fixer-det-meste.dk/gulvafslibning/

Gulvafslibning og rengøring efter gulvafslibning

Desværre er resultatet blevet, at de mest slidte steder på trinene – og selvfølgelig der, hvor du har slebet mest – har fået en helt anden kulør end resten af trappetrinene. Professionel gulvmand i Fredericia udfører kvalitets gulvarbejde til fornuftige priser.

For at foretage lakering, skal du udføre gulvafslibning, dvs. Bestil en professionel gulvekspert til forbedring af stuegulv i hjemmet.

Der er tale om en anden fremgangsmåde sammenlignet med afslibning af gulve. Vi efterbehandler trægulve med Berger siedle lak og andre gode gulvlakker.

Gulvafslibning og gulvafslibning fyn

Kantslibere, polermaskiner og rystepudsere opsamler dog ikke altid støv, men disse maskiner danner blot små mængder støv som let kan fejes op efterfølgende. Olieringen med hvidpigment er en slidstærk og rengøringsvenlig løsning til gulv af træ.

Vi rådgiver individuelt og er altid klar til at besvare dine spørgsmål, ligesom vi deler vores erfaringer med dig, så du får præcis det ønskede resultat af din gulvafslibning. Lakeringen er en smuk og holdbar gulvløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning og trægulve endetræ

Ved at tykke her kan du se nogle billeder før og efter gulvafhøvling. Afslibning af hjemmets gulve udføres af dygtige gulvslibere.

Når der efter/overfladebehandles, bliver gulvet modstandsdygtig overfor slid og smuds. Kontakt en professionel gulvfagmand til behandling af butiksgulve i lejligheden eller huset.

Gulvafslibning samt parketgulv asketræ

Eneste ulempe ved afhøvling er, at der i visse typer træ kan forekomme opskrifter og enkelte “døde” knaster kan hoppe op. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og rengøringsvenlig overfladeløsning til enhver bolig.

Efter udført gulvafslibning skal man slibe alle kanter, hjørner og under radiatorer, så man får den samme glatte og ensrettede overflade overalt. Olieringen anbefaler vi som en smuk og slidstærk løsning til enhver bolig.

Polermaskinen er monteret med grøn nylonskive eller tilsvarende skiver af nylon eller polyester. Gulvbehandlingen husker vi som en slidstærk og smuk løsning til enhver bolig.

 • Gulvbehandlinger
 • Halgulve af træ
 • Lakeret gulv
 • Polyuretan gulv
 • Vore priser er fornuftige
 • Linoleum

Hvad koster en slibning af trægulve?

Vi har specialkompetencer i at vedligeholde alle typer af trægulve uanset om de skal vaskes, slibes, lakeres eller olieres. Lakeringen er en god overfladeløsning til enhver bolig.

Men når først, det er overstået, bliver rummet næsten som nyt, og med den rette gulvbehandling og vedligeholdelse, så kan gulvafslibningen holde i mange år fremover. Lakeringen med hvidpigment er en slidstærk og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert trægulv.

Afhøvle gulve selv

Hvis dit trægulv er meget nedslidt, så kan du risikere, at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. Lakeringen er en rengøringsvenlig løsning til ethvert hjem.

Vi udfører også montering af alt fra trægulve til vinyl, ud spartling af dit gulv og er parat med rådgivning til lig netop dig. Lakeringen anbefaler vi som en slidstærk gulvløsning til enhver bolig.

Derimod frembyder pløjede brædder et problem, idet fjederen i det ene bræt skal skæres af, inden gulvbrættet kan lirkes op. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og god løsning til gulv af træ.