23. September 2018

Gulvafslibning samt kurt gulvmand kontant-den-bette-gulvsliber

De er også et godt værn mod husstøvmider, der kan forårsage astma – miderne trives ikke på denne type gulv. Voksbehandlingen husker vi som en smuk og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert hjem.

Der findes mange virkelighedstro efterligninger, men intet erstatter følelsen af ægte træ. Lakeringen er en smuk og slidstærk løsning til ethvert hjem.

Slibe gulv Aarhus

Alle gulve som; bræddegulve, planke gulve, fyrretræsgulve, parketgulve kan lakeres med hvid lak, men man skal ikke forvente samme farve – udseende da ikke alle gulve har samme farve, struktur og mm. Dygtig gulvmand i Gladsaxe tilbyder kvalitets gulvarbejde til fornuftige priser.

En ludbehandling er ikke en egentlig overfladebehandling i sig selv og skal altid efterfølges af en sæbebehandling eller alternativt en lakbehandling. Sæbebehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til gulv af træ. den-bette-gulvsliber

Desuden har en sæbebehandling den fordel, at træets fibre kan ”rejse sig” igen, hvis der kommer ridser eller trykmærker i overfladen. Find en dygtig gulvmand til reparation af bræddegulv i boligen.

 • Borebiller i trægulv
 • Olie på trægulv
 • Find det rette gulv
 • Valg af efterbehandling
 • Arbejdsopgaver
Gulvafslibning og lak lok

Når man udskifter enkelte beskadigede gulvbrædder, vil de nye brædder ikke passe fuldstændigt ind – de er ofte lidt anderledes i størrelsen. Olieringen anbefaler vi som en god og rengøringsvenlig gulvløsning til ethvert hjem.

Trænger dit gulv til at blive frisket op med en gulvafslibning, så er vi den rigtige partner for dig og dit gulv. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til ethvert trægulv.

http://den-bette-gulvsliber.dk/gulvfirma/

Gulvafslibning samt gulvafhøvling maskine

Vi foretager kun afhøvling af gamle fernis planke-gulve. Afslibning og gulvbehandling giver holdbare og smukke løsninger.

Kan Efterbehandling af gulve have store fakta på prisen? Sæbebehandlingen anbefaler vi som en smuk og holdbar gulvløsning til gulv af træ.

Gulvafslibning samt junckers egeparket

Hvis du overvejer at installere et nyt gulv, opfordrer vi dig til at lave en aftale med en af vores konsulenter eller til at besøge vores showroom, hvor du også kan få en snak med en fagmand. Velkommen til et rigtig gulvfirma med stor erfaring indenfor gulvafslibning og overfladebehandling af parketgulve.

Natur- og murstensgulve kan udlægges i mange mønstre eller forbander, men de kræver et helt stabilt undergulv, idet belægningen ellers vil revne i såvel fuger som selve stenene. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig løsning til enhver bolig.

 • Mange farvemuligheder
 • Gulventreprise
 • Savsmuld
 • Træterrasser
 • Lak og olie
 • Plankeværk
 • Trægulv ovenpå trægulv
 • Pris for afslibning af gulv

Vores kompetencer rækker vidt

Hvilken type efterbehandling, man skal vælge, afhænger af gulvtype og ønsker til slidstyrke, udseende og daglig vedligeholdelse. Velkommen til et dygtigt gulvfirma med opsamlet ekspertise indenfor gulvafslibning og overfladebehandling af gulve.

Vi er ikke helt ny inden for træfaget og har arbejdet med trægulve siden 2001. Sæbebehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og smuk løsning til ethvert trægulv.

At vælge den rette gulvbehandling betyder, at du får et gulv som tager sig flot ud mange år frem, og som du er glad for. Olieringen husker vi som en slidstærk og smuk løsning til ethvert hjem.