30. December 2018

Gulvfirma skjern-gulv-specialisten

Her er Vi specialister, og vores mangeårige erfaring i faget og med forskellige kunder betyder, at vi har stor kompetence inden for tidsplanlægning og overholdelse af planerne. Find en dygtig gulvekspert til reparation af stuegulve i hjemmet.

Vi har kompetencer og erfaring i at hjælpe virksomheder med at gøre den daglige vedligeholdelse, pleje og rengøring af alle gulvtyper så nem og skånsom som muligt. Olieringen med hvidpigment er en smuk og rengøringsvenlig løsning til ethvert hjem.

Her skeles der både til kundens smag, boligens stil, og hvor i boligen gulvene er. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en smuk og god løsning til ethvert hjem.

 • Afslibning af malede gulve
 • Gulvbehandling sæbe
 • Afslibning af gulve pris
 • Gulvafhøvling maskine
 • Altid fornuftige priser
 • Gulvflade

Hvordan renoveres gamle og slidte gulv?

– Er gulvet ved at være slidt, så bestil hos os. Lakeringen er en god og slidstærk overfladeløsning til enhver bolig.

Faxe Træolie Natur er den originale og velkendte olie, der er nem at arbejde med, og som giver træet en meget modstandsdygtig overflade, som er let at holde. Lakeringen er en slidstærk løsning til ethvert trægulv.

Et gulv til en familie med børn og hund vil eksempelvis have brug f or en anden behandling end et gulv hos en, der bor alene. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert trægulv.

 • Afslibning af parketgulv gør det selv
 • Egetræ dørtrin
 • Udvendige terasse
 • Epoxy og polyuretan
 • Afslibning af trægulve
 • Efter afslibning
 • Tømreropgaver

http://gulv-specialisten.dk/gulvafslibning/

Gulvfirma vejle

Ha r du svært ved at vurdere om dit gulv skal slibes eller afhøvles, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Sæbebehandlingen husker vi som en god og slidstærk løsning til ethvert trægulv.

Alt inden for Gulvafslibning/Gulvafhøvling: Vi udfører malerarbejde, murerarbejde, tømrerarbejde, vvs, elinstallationers og flytning. Lakeringen er en slidstærk overfladeløsning til ethvert hjem.

Gulvafslibning pris københavn

Der er forskellige muligheder, alt efter hvilket udtryk du ønsker og hvor praktisk gulvet skal være. Reparation af dit bøgeparket udføres af dygtige fagfolk. gulv-specialisten

Det er meget vigtigt at man støvsuger grundigt efter gulvslibning, og ikke efterlader slibespor og evt snavs. Voksbehandlingen er en smuk og god gulvløsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning samt gulvafslibning korn

Det skal lige siges at det er muligt at få behandlet med 2 forskellige glansgrader: Mat og blank. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og smuk løsning til en børnefamilie.

Mange forveksler gulvafhøvling med gulvafslibning, men der er faktisk stor forskel. Hent inspiration om bejdse på trægulv i et værelse.

Gulvafslibning og lakregnfrakke

Er det fx et gulv i en gang, kan der være behov for at vælge en efterbehandling, der er nem at rengøre, og som holder længere. Bræddegulve med olie i stuen er let at rengøre og pleje.

Et knirkeri de gulv skyldes ofte, at der er kommet en svindrevne i bjælken, netop hvor gulvbrættet er sømmet fast, som sømmet så glider op ad. Vi bruger lud + lak til overfladebehandling af trægulve.

Derfor er det vigtigt at have en stabil leverandør, der leverer godt håndværk, sikker kvalitet og en fornuftig tidsplan, så nye lejere kan flytte ind til den aftalte tid. Billig pleje af parketgulve tilbydes på Frederiksberg.