29. July 2018

Hvad koster det at slibe parket?-amager-gulvekspert

Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikere at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flægger når det betrædes. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til en børnefamilie.

Ønsker man at lysne gulvet kan man efter gulvafslibning vælge at efterbehandle gulvet med hvidpigmenteret lak. Lad os hjælpe med opfriskning af bræddegulve i boligen.

http://amager-gulvekspert.dk

Gulvsliber åbyhøj

Der findes mange former for behandling af trapper såsom lak, hvid lak, hvid lud, lud, olie, hvid olie eller bejds. Lakeringen med hvidpigment husker vi som en smuk og slidstærk overfladeløsning til ethvert trægulv.

Som regel er en to komponent lak stærkere idet den får tilsat en hærder. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig og god gulvløsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning og laminatgulv på strøer

Gulvbehandling er i stor stil afhængig af, hvor meget trafik der er på gulvet. Lakeringen med hvidpigment er en god og smuk løsning til ethvert trægulv.

der er også forskel på selve arbejdsproces og vedligeholdelses/rengørings regimer. Voksbehandlingen husker vi som en slidstærk og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert trægulv. amager-gulvekspert

Hvidoliebehandlingen er også flot på egetræsgulve, ligesom man også får en ‘nøddeagtige’ varm glød med naturolie på gamle fyrretræsplanker. Olieringen med hvidpigment er en holdbar overfladeløsning til gulv af træ.

 • Støv
 • Et holdbart resultat
 • Visioner med nye trægulve i boligen
 • Trægulv direkte på beton
 • Hvid ludbehandling
Gulvfirma østerbro

Blandt de mest almindelige efterbehandlinger er lud, vandlak og olie, hvor oliebehandlingen fås i flere farver. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig gulvløsning til gulv af træ.

Vi er et solidt familieforetagende, der har samlet erfaring siden 1938, hvor Pedersen startede virksomheden op i et kælderlokale. Lakeringen med hvidpigment er en god overfladeløsning til gulv af træ.

Vi medbringer altid vores affald fra kunden og gør en stor indsats i forbindelse med affaldshåndtering/sortering. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og holdbar overfladeløsning til gulv af træ.

Gulvafslibning og afhøvling af gulve haslev

Langt de fleste gulve kan nøjes med en gulvafslibning, men har man et gammelt plankegulv med mørk fernis, eller er gulvet meget skævt og bølget. Gulvbehandlingen husker vi som en smuk og slidstærk gulvløsning til en børnefamilie.

Faxe Hvid Lud er specielt fremstillet for at standse træets gulnings proces og give lyst træ en meget lys, ensartet og hvidskuret overflade med synlig træstruktur. Vi tilbyder afslibning af kontorgulv og parketgulv.

Hvis man udfører en afhøvling, hvor der ikke er tilstrækkeligt med gulv tilbage, risikerer man nemlig at ødelægge gulvet. Professionel gulvmand i Løgstør tilbyder kvalitets afslibning af trægulve til fornuftige priser.

 • Maling
 • Gulvafhøvling gør det selv
 • Gulvbehandlinger
 • Gulvafslibning hvor lang tid?
 • Gulvafhøvling udlejning
 • Trægulv afstand til væg

Gulvafslibning og wiking gulve rabat

Ens for alle behandlinger er at man skal afslibe og i de værste tilfælde er man også nød til at afhøvle trægulvet. Velkommen til et rigtig gulvfirma med stor ekspertise indenfor afslibning og behandling af parketgulve.

Derefter udfører vi en detaljeret støvsugning, der går helt i bund, således at de sidste rester af eventuelt støv bliver helt fjernet. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en slidstærk og holdbar løsning til ethvert hjem.

Når man har valgt at få oliebehandlet sine gulve, er det vigtigt at man holder dem godt, det vil sige at giv e plejeolie efter behov og husk også at spare på vandet. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en smuk og god gulvløsning til gulv af træ.