21. June 2018

Hvor lang tid tager det at slibe slidte trægulve?-skejby-gulvservice

Herunder får du en beskrivelse af de forskellige muligheder der er. Oliebehandlingen med hvidpigment er en god overfladeløsning til gulv af træ.

Vi tilbyder flere forskellige slags behandlinger til gulve, som du kan læse om her på hjemmesiden. Sæbebehandlingen er en god og smuk gulvløsning til enhver bolig.

Ring til os for at høre mere om priser og behandling af trægulve. Lakeringen husker vi som en rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert hjem.

Gulvafslibning og gulv randers

Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk løsning til gulv af træ.

Hos os er det kundens eget ansvar at beskytte rummet og alt inventar, da vi ikke påtager os ansvar for flytning af møbler eller eventuelle skader der kan opstå under afslibning. Hent viden om hvid olie på bræddegulve i et værelse.

Hvis fugerne ikke er renset ordentlig kan fugen ikke binde fast og ved gulvslibning vil de ryge med op igen. Vi bruger lak til overfladebehandling af plankegulve til fornuftige penge.

Gulvafslibning samt gulvsliber vojens

Og er lakken først slidt helt igennem, er der ingen anden udvej end at slibe gulvet hel frit for gammelt lak og lakere på ny. Gulvbehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og smuk løsning til enhver bolig.

Gulvafslibning foretages på gamle, slidte, malede og ridsede gulve inden gulvbehandling med hvid lak. Olieringen anbefaler vi som en smuk og slidstærk gulvløsning til ethvert trægulv.

Lakgulve kan med fordel rengøres med vand, iblandet en lille smule opvaskemiddel. Oliebehandlingen anbefaler vi som en smuk og slidstærk løsning til gulv af træ.

 • Behandlingstid
 • Termogulve
 • Gulvhåndværk
 • Pletter på trægulv
 • Gulvafslibningernes

Scrol ned for at læse mere

Ved et uheld er noget olie fra en røremaskine sivet ud på et ludbehandlede trægulv. Oliebehandlingen er en smuk og holdbar overfladeløsning til ethvert trægulv.

De fleste har prøvet at gå på et knirkende trægulv, og det er en lyd, der godt kan blive irriterende i længden. Lakeringen husker vi som en slidstærk og holdbar løsning til ethvert trægulv.

Gulvafslibning samt parketgulv der revner

Hver gulvbehandling har sine egne fordele og ulemper, og nogle gange bliver man også nødt til at gå på kompromis for det bedste resultat. Lakeringen husker vi som en rengøringsvenlig og smuk gulvløsning til gulv af træ.

Med mange opgaver bag os, blandt andet i Ølstykke, Stor København og Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig professionelt med dit gulv. Efterbehandling af parket udføres på hele Amager.

Gulvafslibning samt gulvbelægning sommerhus

Pas på med de moderigtige, rå klinker, der er vedligeholdelseskrævende. Hvilke muligheder er der med hvid lak på parketgulve i boligen.

Bruger man noget lejet udstyr er det utrolig vigtigt at man husker at skærme alt til da støvet som ofte kan være mikro støv. Olieringen husker vi som en smuk og slidstærk løsning til ethvert trægulv.

 • Terrazzogulv
 • Trægulv stue
 • Afslibning maskine
 • Boligforeninger
 • Dørtrin slibning
 • Parketgulv
 • Berger-Seidle

Vedligeholdelse & Rengøring af ludbehandlet gulve

Derfor er der ret mange mennesker, som forsøger at klare afslibning og gulvafhøvling på egen hånd. Sæbebehandlingen husker vi som en slidstærk og holdbar gulvløsning til en børnefamilie.

Vi afsliber trapper og er specialister indenfor renovering af trapper, vi har rigtig mange tilfredse og tilbagevendende kunder. Voksbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til en børnefamilie.

https://www.skejby-gulvservice.dk/

Gulvafslibning og afslibning af bøgeparket

Gulvafslibning Viborg – vi fokuserer på god service og godt fagligt håndværk. Gulvbehandlingen er en rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert hjem.

Du skal blot udfylde en formular, hvor du kort beskriver din opgave ”afhøvling af trægulv”. Bestil en dygtig gulvmand til opfriskning af bræddegulve i hjemmet. skejby-gulvservice

Desuden kan oprydningsarbejdet forekomme lettere uoverskueligt, hvis hele huset/lejligheden er totalt støvet ind. Vi anvender hvid lud + hvid olie til efterbehandling af et parketgulv til billige penge.

Gulvafslibning samt afhøvling af trægulve

Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit gulvs tilstand for at give et uforpligtende tilbud. Kontakt os og få viden om behandling med hvidpigmenteret lak på dine kontorgulve i hjemmet.

Vi har hovedsæde i Odense, men vi tager ud på hele Fyn og i trekantsområdet. Oliebehandlingen er en slidstærk og god gulvløsning til ethvert trægulv.

Polermaskinen er monteret med grøn nylonskive eller tilsvarende skiver af nylon eller polyester. Gulvbehandlingen husker vi som en slidstærk og smuk løsning til enhver bolig.

Gulvafslibning samt lakering af malede gulve

Nu om dage produceres der gulve i en lang række forskellige træsort fra både Asien, Amerika og Europa. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en slidstærk og rengøringsvenlig løsning til ethvert hjem.

Vores faglighed kommer også til udtryk i vores arbejde med dit gulv. Kontakt os for råd om olie på trægulv i en entre.

Uanset hvilken lak du vælger, får du et smukt, stærkt og holdbart resultat, du kan glæde dig over mange år frem i tiden. Lakeringen er en god og smuk gulvløsning til en børnefamilie.