Jagten på en kjole til Paris er gået ind.

Kjole til paris

Jeg er for længst gået i gang med at lede efter den kjole jeg skal have på når jeg skal på scenen i Paris. Jeg har prøvet en masse og også gennemsøgt internettet. Jo mere jeg kigger, desto flere muligheder og stilarter kan jeg lide, eller ikke lide…

Det sjoveste ved det hele er, at jeg har ikke et bestemt billede af, hvilken retning jeg gerne vil gå i, og derfor har jeg sagt noget a’la følgende til ekspedienterne når de har spurgt om de kunne hjælpe; Mmmmeh, tjeh, altså…Jeg skal til sådan et awardshow i Paris, eh.. hvor jeg selvfølgelig håber på, (krydse krydse fingre) at jeg selv skal modtage en award, men i alle tilfælde, skal jeg ihvertfald på scenen og modtage et diplom. Det er i maj måned, så jeg tænker noget “forår i Paris”.  Det bliver et relativt stort show hvor der kommer til at være mange kreative mennesker samlet. Derfor må mit outfit gerne have lidt kant uden dog at blive spraglet. Det er en aftenfest men stadig stadiet før decideret gallakjole..

Ja værsåartig søde ekspedient, gå lige hen og hiv den kjole frem som jeg ikke engang selv har en ide om hvordan skal se ud…

De har dog gjort det godt de fleste, det skal de have. Her er et udpluk af lidt af det jeg har prøvet, jeg har stort set prøvet alle de kjoler de har vist for hvis man ikke ved hvad man vil have så kan man ikke sige nej vel.. Nogen af kjolerne var slet ikke mig og andet var rigtig fint og er i “overvejelsesbunken”

IMG_9073

Prøv og hør, bær lige lidt over med mig – jeg kan VIRKELIG ikke finde ud af  hvorfor billederne vender hulter til bulter, det driver mig til vanvid!

IMG_9080

Hvis jeg får dem vendt rigtigt på computeren så vender de forkert på telefon og ipads…

IMG_9088

IMG_9100
IMG_9126

IMG_9132

Seriøst, det er jo håbløst..

IMG_9134

IMG_9216

IMG_9217

Nå men HVIS nu i kan fokusere på, at kigge på kjolerne og ikke på hvordan jeg vender, så kan i da se lidt af det, jeg har prøvet indtil videre..

IMG_9320

IMG_9322

IMG_9324

Kjole til paris

Jeg er ikke helt overbevist endnu.. Nu overvejer jeg i øvrigt også kraftigt om en buksedragt kunne være en mulighed..

Hvis i har nogle gode forslag som ikke er Asos, Nelly, HM, Zalando, Ganni, Samsoe Samsoe, eller Stine Goya – Dem har jeg nemlig kigget igennem. Så giv mig endelig et praj, jeg bliver så super glad for jeres input 🙂

Knus Camilla

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *