Lækre sprøde lakridsmandler med havsalt.

Lakridsmandler med havsalt

Januar er SÅ lang. Det går egentlig okay med at undvære det hvide brød..men de søde sager….. Åh det er så svært altså.

Så var det jeg kom i tanke om at en dejlig pige fra min ene mødregruppe engang havde lavet de lækreste lakridsmandler med havsalt. Da jeg først var kommet i tanke om dem, blev jeg nødt til at hive fat i hende for at få opskriften. Hun sendte et link til Madbandittens side Og der var de jo

Lækre sprøde lakridsmandler med havsalt.

1,5 dl vand

2 tsk havsalt

1 tsk lakridspulver (madbanditten bruger rålakridspulver)

200 g mandler.

Bland vand, salt og lakridspulver på en pande, put mandlerne i og kog op til alt vandet er fordampet – husk at røre rundt.

Tør mandlerne i ovnen på bagepapir ved 150 grader i 20 min. Ryst dem måske lidt undervejs.

Drys en smule lakridspulver ud over mandlerne  år de kommer ud af oven og lad dem køle af.

(Jeg smager altså på mine undervejs for at mærke om de bliver ordentligt sprøde. Engang imellem giver jeg dem lidt længere tid  i ovnen,  bare et par minutter.)

Lakridsmandler med havsalt

Ja så okay, de her lakridsmandler kan jeg jo ikke rigtigt tage æren for.

Jo, jeg har lavet dem på billedet men jeg har simpelthen bare snuppet opskriften fra Madbanditten og lavet copypaste! Det eneste jeg ændrer er at lave dobbelt op. De er så lækre og smager syndigt godt.

Men pas nu på, man bliver let afhængig..

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *