27. December 2018

Let gulvafslibning af plankegulve-egeskovgulve

Slib forsigtigt videre og se, om det ikke kan fjerne pletten. Voksbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig gulvløsning til en børnefamilie.

Altid mester selv som kommer og giver et tilbud på et kvalitetsarbejde. Gulvbehandling giver rengøringsvenlige trægulve.

Gulvafslibning og afslibningsforløb

Understøtningsafstanden skal afpasses efter tykkelsen og belastningen. Lakeringen med hvidpigment er en slidstærk og god gulvløsning til ethvert hjem.

Til alle vore privatkunder efterlader vi desuden efter endt arbejde altid det rette gulvplejemiddel uden beregning. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig løsning til gulv af træ. egeskovgulve

Få gjort noget ved skaderne på dit trægulv før de udvikler sig. Olieringen er en smuk og god gulvløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning? – Gulvafslibning fjerner slitage og misfarvning!

Gulvsliber i skive

Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod væsker som kaffe, rødvin og lignende. Oliebehandlingen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og holdbar overfladeløsning til en børnefamilie.

Der hvid grund lak eller hvide primer har ikke noget slidstyrke, den gør gulve kun lyse, skal man lakere minimum to og helst tre gange med klar/mat lak. Et sæbebehandlet trægulv er pænt og slidstærkt.

Tilbyder mellem gulvaflibning

Med det helt rigtige udstyr kommer man længst, og det ved vi. Olieringen med hvidpigment er en god og rengøringsvenlig gulvløsning til enhver bolig.

Let afslibning i forhold til gulvafslibning har ikke til formål at fjerne dybe ridser, hakker eller store misfarvninger. Gulvbehandlingen husker vi som en god og holdbar gulvløsning til enhver bolig.

Gulvet skal være fri for søm, kabler, tegnestifter eventuelle genstande. Olieringen er en god og slidstærk løsning til enhver bolig.

Gulvafhøvling hellerup

Kontakt os for at høre mere om overfladebehandling og hvidpigmentering. Gulvbehandlingen husker vi som en god løsning til ethvert hjem.

Mange massiv gulve er færdig behandlede når de bliver leverede, men for det perfekte resultat anbefaler vi at slibe og behandle gulvet efter montering. Lakeringen husker vi som en slidstærk og smuk overfladeløsning til enhver bolig.

  • Slidstærk overflade
  • Trappeslibning
  • Gulvforbedring
  • Dørtrin udendørs
  • Afhøvle gulve selv

Gulvafslibning samt plankegulv korinth

Finerede trægulve leveres med slidlag i en lang række træarter og med overflader som brædder eller med parketmønster. Bestil en professionel gulvmand til lakering af bræddegulve i lejligheden eller huset.

Dette udføres typisk med enten korn 24, 36 eller 40 (kornstørrelsen angiver hvor mange korn der er pr. Lakeringen anbefaler vi som en god løsning til enhver bolig.

Gulvafslibning samt gulvafhøvling hellerup

Bræddegulve der er behandlet med Fernis gennem mange år, malede gulve, gulve med gipsspartel samt gulvbrædder bør gulvafhøvles. Sæbebehandlingen er en god gulvløsning til gulv af træ.

Med lakering af dine gulve opnår du utrolig mange muligheder og en løsning der er med til at styrke dit gulv. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert trægulv.

Vores gulvvirksomhed er kendetegnet ved den høje og gennemgående kvalitet. Sæbebehandlingen er en god og smuk løsning til ethvert hjem.

Hvor lang tid tager det at afhøvle gamle og slidte trægulv?

Det vaskes og støvsuges blot efter behov og friskes op med plejeolie 2-3 gange om året afhængig af påvirkning. Gulvbehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god overfladeløsning til ethvert hjem.

Inden afslibning af gulve skal slidlagets tykkelse vurderes, dermed ment om de er tykke nok og kan tåle en gulvafslibning. Professionel gulvfirma i Nykøbing Sj tilbyder kvalitets afslibning af trægulve til fornuftige priser.

Vi kan både stå for belægning af trægulve, afslibning og mindre og større reparationer samt anden vedligeholdelse. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og smuk gulvløsning til ethvert hjem.

  • Indkøbscentre
  • Altan trægulv
  • Gulvafslibning pris trappe
  • Amerikansk Pitch Pine
  • Gulvbehandling faxe

Så får man også et fantastisk flot gulv

Nogle olier er bedst til gulve af hårdt træ – fx egeparket, hvor fibrene ikke rejser sig så meget – mens andre er bedst egnet til fyrretræsgulve. Gulvbehandlingen husker vi som en smuk og god løsning til gulv af træ.

En lakeret overflade er slidstærk og meget nem at vedligeholde, men er svær at pletreparere med et godt resultat. Olieringen med hvidpigment husker vi som en slidstærk og rengøringsvenlig løsning til gulv af træ.

Uanset om du er på udkig efter et nyt gulv eller behandling af et eksisterende gulv, kan vi tilbyde den service, du har brug for. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig løsning til ethvert trægulv.