Vild Med Dans – jeg savner Christiane Schaumburg-Müllers hår.

Smukke Sarah

Jeg er egentlig ikke den store fan af Vild Med Dans.

For mig er der er for meget snak. Det er helt utroligt at det kommer fra mig, som altså altid snakker – medmindre jeg spiser.

Ikke desto mindre er det sandt. Jeg får heller aldrig set programmet til ende, når de holder pause og tv-avisen går igang  slukker jeg –  og går som oftest i seng. Jeg googler mig bare frem til hvem der røg ud dagen efter.

Der er dog en god grund til at jeg fredag efter fredag tager en god kop the med ind i sofaen, sætter mig under uldtæppet og tænder for vild med dans. I har sikkert gættet det.

Jeg ser det for håret.

En lille smule for kjolerne, det skal de have, det er virkelig nogle flotte kjoler.

Jeg husker ikke meget om Andrea Elisabeth Rudolph’s hår, udover at mindes hun altid var flot. Til gengæld var jeg helt vild med Christiane Schaumburg-Müllers hår. Hold nu fast hvor sad det bare tit lige i skabet. Velfriseret og spændende. Måske lige med en enkelt, knap så heldig, udgave dengang hun fik sig en hel rund frisure, som mest mindede om en af de mikrofoner journalister bruger i stormvejr.

Fotograf: Michael Medgyesi
Fotograf: Michael Medgyesi

Nå, der skal også være plads til at eksperimentere.

Jeg tilkendegiver, at det må være virkelig svært at finde på nye frisurer til så mange smukke kvinder, især nu hvor programmet har en del år på bagen. Det må være et virkeligt spændende job for frisørerne der står bag.

Til gengæld syntes jeg ikke min hunger efter lækkert hår er blevet helt tilfredsstillet de seneste par år. Ihvertfald ikke hver gang. Jeg kan super godt lide Sarah Grünewald som vært, sød og naturlig. Jeg syntes dog ikke hendes hår altid rammer mig lige i frisørhjertet – hvilket selvfølgelig heller ikke er målet, bevares. Håret er enten vildt flot eller super underligt. Jo, for det er ikke grimt men kan bare være virkelig mærkeligt. Som til finalen hvor hun fik et glinsende slikhår om til bag ørene og resten så bare hang og var sådan lidt.. i vejen.

58799064

Jeg føler lidt at der mangles at finde den helt rigtige hårstil til spændende og smukke Sarah. Måske er det også bare mig, og fordi jeg syntes hun er allerflottest når hun har de der store vilde krøller og det ville nok alligevel blive lidt kedeligt i længden.

Lige meget hvad, så glæder jeg mig til at følge håret på både Sarah og danserne til næste år og forhåbentligt hive lidt inspiration hjem.

Kærligst Camilla

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *