Om at udvide salon og IKEA tur.

img_5690

img_5696

For leden tog Chefen – det gider hun i øvrigt overhovedet ikke blive kaldt, men selvom Cheffe virker mindre formelt så lyder det også bare lidt underligt ikke. Nå, men vi tog turen til IKEA for at få shoppet alverdens sager til den udvidelse af salonen vi har fuld gang i.

Vi får to ekstra pladser til kunder, hvilket bliver så dejligt, men det bedste bliver vores nye lille lækre Wellness-afdeling hvor vi kan lave vores ansigtsbehandlinger. img_5690

Lige nu ser det ikke ud af meget vel.. Man kan godt lige blive lidt modløs men heldigvis gør maling og nyt gulv allerede rigtig meget ved sådan er rum.

Det værste ved at shoppe i IKEA er at man køber såå mange ekstra ting. Denne gang købte jeg kun en grydeske, til gengæld fandt vi masser af fine små skåle, nye kopper, grønne planter,  glasskåle til Zapeller og andre små nipserier som skal have en plads i wellnessafdelingen.

Nu venter vi bare på at håndværkerne er så langt så vi kan komme til at nipse lidt og få lagt sidste hånd på de lidt rå lokaler.

img_5688

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *