Om Mig og Bloggen

om mig og bloggen
Kære du, velkommen til Min Søsters Blog.

Her finder du ikke en skønhedsblog, en livsstilsblog, madblog eller mommyblog.

Der er ikke noget koncept, der skal tiltrække dig som læser. Du skal følge med her, hvis du kan lide en uhøjtidelig stemning. Jeg deler ting med dig, som jeg også ville dele med min søster.

Mit liv, min verden, mine tanker og oplevelser.

Jeg hedder Camilla og er 30 år. Jeg er gift med Søren på 32 år og sammen har vi Aksel på 4 og Egon på snart 2. Alt i alt har jeg så derfor tre vidunderlige drenge i mit liv.

Jeg bruger en kæmpestor del af min hverdag på mit arbejde, som jeg brænder for. Jeg er frisør og det at få lov at få det smukkeste frem i folk, fremhæve det unikke og specielle ved den person der sidder i stolen foran mig samt finde frem til personens ønske og leve op til det er en kunst, og jeg elsker hvert aspekt af det.

I 2017 vandt jeg den Nationale udgave af La Biosthetique’s store årlige Beauty Stylist konkurrence og tager i Maj 2017 til Paris, for at deltage i den Internationale udgave hvor i alt 23. lande deltager. Det bliver en kæmpe oplevelse som i også vil kunne følge med i her på bloggen.
Jeg er generelt vild med at videreuddanne mig, blive klogere på mit fag, rådgive og og vejlede og stå ved det jeg siger – det sidste gælder i øvrigt i alle aspekter af mit liv.
Jeg arbejder i en salon der arbejder med La Biosthetique’s helhedskoncept. Her har jeg tabt mit frisørhjerte og det vil sikkert ofte skinne igennem på bloggen.

Som enhver anden mor, kæmper jeg med at få balancerne i hverdagen til at gå op i en højere enhed, det emne er der tærsket langhalm på og jeg vil forsøge, ikke at lade det fylde for meget her.

Så er jeg også pjattet med mad. Jeg laver mad hjemme, spiser mad ude og tager mad med hjem. Jeg prøver at leve sundt og nogen gange, er jeg vildt dårlig til det. Som småbørnsmor handler en stor del af hver eneste dag også om mad og der vil helt sikkert snige sig et par tanker ind om det emne også.

På bloggen vil du kunne følge min passion og min hverdag som mor, hustru, søster og datter.

Jeg glæder mig til at dele glimt, tanker og smukt hår med dig.

Tak fordi du læser med.

Kærlig hilsen
Camilla