om en lur på 4 timer og at komme til julefrokost.

Sleek hair - fordi jeg ikke orkede den helt store styling..
dagens outfit efter 4timers lur - jagten går ind på pakker med N
Til jer der undrer sig, ja det er vasketøj og julegaver i baggrunden, ja jeg står virkelig underligt, ja de to mønstre på mit tøj er klart bedre hver for sig og ja jeg sov med alt det tøj på under to dyner. 

Så heldigvis, efter en 4 timers lur og et meget langt og varmt bad, blev jeg frisk nok til at komme til julefrokost.

Jeg fik endda købt mine to pakker til pakkespil. Fik jeg sagt at de skulle starte med N.

Jeg gik en tur rundt i Rema1000 og fandt at min hjerne var fuldstændigt tom for ting der startede med N.

Det endte med en pakke Neutral vaskemiddel og en ordentlig røvfuld Nudler.

Som jeg stod der og hamstrede nudler for 25 kr kom en ældre dame hen til mig og spurgte om det jeg stod med kunne spises og hvordan man tilberedte dem. Jeg kunne jo så fortælle, at det egentligt er så simpelt som til bare at hælde kogende vand på og vente 5 min. Det lød til at friste hende vældigt og jeg nænnede ikke at sige, at det egentlig ikke er fordi jeg syntes nudler er et helt vildt lækkert måltid, at jeg stod og fyldte min kurv med dem, men tilføjede istedet at jeg altid har syntes dem med kyllingesmag er bedst.

Nå men både nudler og neutral  blev pænt pakket ind og senere på aftenen lagt sammen med de andre pakker med N.

Jeg elsker pakkespil og vandt to pakker – uden snyd.

Hvad jeg vandt?

Nutella og et par små søde triptrap Nisser.

Et par fede gaver og det er jeg sikker på de 5 andre der vandt Nutella også syntes – Nutella går man aldrig fejl af.

Overvejer stadig om jeg skal prøve med linser igen. Min mand siger nej, hvad siger i?
Overvejer stadig om jeg skal prøve med linser igen. Min mand siger nej, hvad siger i?

Se også

2 kommentarer

  1. Du er sød både med og uden
    Iøvrigt en ide jeg vil prøve at huske til næste gang julefrokostpakkespillet skal være hos os

    1. Ja det er også en super sjov måde at gøre det på og kan jo være med hvilket som helst bogstav i alfabetet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *