Om ikke altid at være grammatisk korrekt.

Jeg skriver som jeg tænker.

Altså en hovedregel, har jeg læst, for at lave en god blog er at være grammatisk korrekt. Jeg forstår det godt,virkelig! Det gør det selvfølgelig meget nemmere og overskueligt for den der læser bloggen, at forstå budskabet. Desuden er det vildt belastende at læse sig gennem stavefejl og kommaer der ikke står hvor de skal.

Vi er enige om at mangler der punktummer over det hele er det faktisk umuligt at læse en tekst. MEN. Problemet er bare (charmen om man vil) at jeg skriver som jeg tænker. Altså det i læser er den måde min hjerne tænker det på, sådan er sætningen i mit hovede og for at forstå mig, bliver jeg altså nødt til at skrive det som jeg ville sige det.

Jeg håber jer der følger med, kan lide rytmen på bloggen og i mine indlæg og ikke sidder og irriterer jer…alt for meget.

Kærligst Camilla.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *