Om lægebesøg og drømme om lædertøj.

Her i går var jeg et smut ved lægen, det er man i øvrigt tit når man har fået børn syntes jeg, men nå, det var ikke det jeg ville ind på. Nej, for som jeg sad der overfor lægen kom jeg måske, lidt til, ikke helt at høre efter hvad det var hun var ved at fortælle. Hvorfor? Hun var simpelthen så smart i tøjet.

 Iført en virkelig flot Aformet sort nederdel i et kraftigt stof som jeg ikke helt kunne identificere – primært nok fordi jeg følte det ville være en anelse upassende at sidde og prøve at kigge ind under hendes skrivebord. Nederdelen havde hun kombineret med en langærmet rød og sort stribet T-shirt fra Mads Nørgaard. Dem e.l.s.k.e.r  jeg.

Jeg har godt nok altid syntes jeg så tosset ud i Aformede nederdele men nu kunne jeg altså virkelig godt tænke mig en. Jeg har set en virkelig fin en i læder et eller andet sted for en rum tid siden og måske skal jagten gå ind på den.

Kærligst Camilla.

img_5967

I mangel af billede på drømme nederdelen får i denne, ganske fin, men læggene er lidt for små og den jeg har forelsket mig i var ikke så blank.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *