Oplevelser fra Paris. part 1

Oplevelser i paris

Jeg er hjemvendt efter en fantastisk, storslået, mindefuld og yderst elegant tur fyldt med oplevelser.

3 hæsblæsende dage smækfyldt og tætpakket med den ene vidunderlige oplevelse efter den anden.

Først skulle flyveturen overståes. Til jer, der ikke har læst mit tidligere blogindlæg omkring angst, kan jeg fortælle, at jeg nok lider en lille anelse af flyskræk. Det er ikke fordi jeg laver en scene og skal spændes fast til mit sæde…Men jeg er altså vitterligt bange og fælder måske også en lille tåre eller to (eller mange, helt ærligt, hvem tæller)

Det gik fint, lettet pige der landede i lufthavnen, så kunne jeg ligesom komme igang med at nyde turen. Der stod en venlig chauffør og ventede på os ved udgangen. I ved, sådan en der står og venter med et skilt med ens navn på. Jeg syntes det var ligesom i filmene – de andre piger har prøvet den del før og var ikke så imponerede over den del.

Vi blev kørt til hotellet og da Tenna og jeg kommer på værelset ligger der på sengen, en stor flot sølvfarvet konvolut pakket ind med fint satinbånd og venter på mig.

I den er der alle vores billetter til de shows og Partys vi er inviteret til, samt et virkelig sødt brev og et skilt jeg skal have om halsen, så folk kan se jeg repræsenterer Danmark. Det gør det pludselig meget virkeligt.  Vi har nogle timer for os selv inden festen om aftenen og beslutter at spise frokost og gå en tur ad Champs-Élysées. Vi boede en spytklat fra Triumfbuen og kunne derfor gå rundt til det hele.

Om aftenen skulle vi til Get Together Party med de andre lande, alle de gæster der boede på hotellet, blev hentet i bus og kørt til restaurant Monsieur Bleu, det  var det allerfineste sted og jeg har desværre ikke så mange billeder derfra, men forestil jer; smuk stor stenterrasse med store træer fyldt med lys i, frodige grønne planter og store vaser fyldt med hvide roser, altsammen under store hvide sejl der lavede læ og hygge over selskabet. Udsigten var intet mindre end fantastisk og hvor vi sad kunne vi kigge udover vand og Eiffeltårnet, som da mørket begyndte at falde på, blev helt lyst op af små lys.

Overalt gik velklædte tjenere rundt med champagne og fade med små lækre delikatesser. Jeg indrømmer at jeg i starten tænkte, vi bliver da vist ikke mætte i aften af de her pindemadder, men tjenerne blev bare ved med at byde os på den ene lækre haps efter den anden, rejer på spid, små ostesouffle’er, kold agurkesuppe, risotto med asparges, fade med lufttørret skinke og pølser, gambas med karry og koriander, 3 forskellige små miniburgers, mini croissanter og bagels, og jeg kunne blive ved. Og da man ikke følte man kunne klare flere lækre småretter gled det umærksomt over i at være fade med forskellige eclair’s, chokolademousse og små ispinde med chokoladeovertræk.

Det var en virkelig mindefuld og vidunderlig aften og det satte absolut forventningerne til den følgende dag markant i vejret.

Jeg valgte at slutte aftenen forholdsvist tidligt og tog den første bus tilbage til hotellet, det var trods alt en ret spændende dag med et tætpakket program som ventede dagen efter.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *