Outfit of the Day.

Outfit of the day

Outfit of the day.

Outfit of the day

Idag er jeg som sædvanlig iført min højtelskede cardigan fra Selected Femme. Den går godt til alt og jeg bruger den både til pæn, som hyggetrøje og som jakke.

Dengang jeg stod i butikken og prøvede den, var jeg totalt i tvivl om farven var noget for mig så jeg endte egentlig med at gå uden at købe den… Jeg nåede bare ikke ret langt før jeg måtte vende om og have den med hjem. Det er det bedste tøjkøb jeg har gjort i flere år, måske lige bortset fra da der for nylig var halv pris på sorte coatede cowboybukser fra Pieces – dem jeg har på på billedet (jeg købte 3 par, dem kan man altså ikke få nok af)

Ved i til gengæld hvad jeg ALTID mangler..?!

Der er ret mange outfits der ville lide under at mangle dette. Det er også en klædningsgenstand man enten holder meget af eller også kan folk slet ikke holde ud at have det på..  Jeg er en af dem der næsten ikke kan undvære det, med undtagelse fra lige i de allervarmeste sommerdage. Til gengæld kan jeg aldrig finde dem og er det helt håbløst så tager jeg bare Sørens – hvis han altså har nogen.. Og hvor er det de bliver af?? Seriøst. Det er faktisk et af livets store spørgsmål.

Hvor bliver de sorte strømper af??

Jeg forstår det ikke.. Både mine og min mands sorte strømper er konsekvent væk.. Så mange strømper kan vaskemaskinen ikke sluge og jeg har kigget under både sofaen og vores seng..

Jeg overvejer om vi skal ud i et decideret strømpeabonnement. I ved, så der hver måned bliver leveret fine nye sorte strømper lige i postkassen…Men egentlig ville jeg nok allerhelst bare gerne finde ud af hvor det er de gamle bliver af.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *