Shit for en mandag.

IMG_7123

Jeg tror simpelthen jeg er bygget af genbrugsknogler. Gamle skøre knogler som andre mennesker har kasseret og skiftet ud til noget bedre.

Kender i det hvor man står ud af sengen og ligner et 110 årig gammelt menneske der går pukkelrygget rundt med en usynlig stok.

Det er mig idag.. Jeg har ondt i ryggen.

Sådan en ting som sikkert hver tredje voksne dansker garanteret døjer med en gang imellem. Ikke desto mindre er det fuldstændig ulideligt og jeg har slet ikke temperamentet til det.

Det der med ryggen kommer og går og det har det gjort gennem de sidste 17 år, så det er der ikke ligefrem noget nyt i.

Da jeg var frisørelev sad det mest i nakken, øverste del af ryggen og lænden. Jeg har flere gange fået af vide, at jeg ikke skulle regne med at blive gammel i frisørbranchen hvis jeg havde planer om at arbejde fuld tid. Det har jeg så i øvrigt ikke gjort siden jeg blev færdiguddannet. Min nakke og skuldre har det heldigvis ganske fornuftigt.

Til gengæld har det skiftet karakter siden jeg var gravid med vores mindste dreng og sidder nu altid i bækkenet og lænden. Det kommer og går når det har lyst og helt uden varsel.

Altså jeg er jo godt klar over at det ikke er de samme rygsmerter der bare flytter sig rundt i ryggen som de har lyst til men altså…rygproblemer i 17 år.. Det kunne nærmest være helt rart at det var benet eller albuen der drillede for en gang skyld.

Jeg er en af dem der googler løs og læser symptomer på alt det der kan være galt med mig når jeg fejler noget.  Ikke at jeg såmæn tror jeg fejler noget af det der står, men tænk hvis jeg kunne spare lægen for at skulle finde ud af det. I øvrigt vil jeg så anbefale dig at lade være med at google det.

Lige meget hvad man lider af af ubetydeligheder så kan man jo få symptomerne til at passe på et eller andet skrækkeligt.

Ved rygsmerter står der desuden de fleste steder at det skal trænes væk…. Jeg hader at træne, så det er jeg holdt op med at tjekke.

Der står dog også at man skal holde sig igang, så istedet for at være på langs, vil jeg gå min pukkelryggede gang ud og afrime fryseren og slutte dagen af med en tur til tandlægen. Shit for en mandag..

Shit for en mandag

 

Se også

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *