Tanker om bloggen.

Tanker om Bloggen

Jeg er faktisk vild med at blogge. Jeg er bare ikke så vild med at det tager enormt meget tid.. Det gør det, fordi jeg gerne vil levere nogle ordentlige indlæg, noget der er værd at læse.. Jeg tror, jeg i starten tænkte, at det der med at skrive sine tanker ned, det tager sgu da ikke mange minutter, men det gør det faktisk hvis man gerne vil levere det på en ordentlig måde og heller ikke bare vil smide det første og det bedste billede på.

En gang imellem tænker jeg, at det jo også handler om, at jeg kun er i opstartsfasen og lige skal finde rytmen i det. For det meste tænker jeg dog at jeg går og er lidt bagefter i forhold til at få fulgt op på bloggen herinde og planen var jo, at bloggen skulle være et frirum og ikke blive til en form for lektier.

Som menneske er jeg sådan indrettet, at jeg har det bedst med, at være ordentligt tilstede i mit liv. Det vil sige at være nærværende i det jeg laver – når jeg er sammen med mine børn, bager, laver mad og er sammen med de mennesker jeg er i rum med. Jeg vil enormt gerne investere tid og nærvær i de ting jeg melder mig til – bestyrelser, venskaber, sport (mine børns – selvfølgelig), kurser, forældreråd, bloggen, frivilligt arbejde, hverdagen osv. Det er bare sådan med mig, at jeg har ganske forfærdeligt svært ved at begrænse mig, jeg vil det hele og jeg vil det hele 100%. Det er der jo ingen der kan og så er det, at alt det jeg gerne vil bliver gjort lidt for hurtigt, lidt halvt og ikke helt sådan som jeg egentlig gerne vil gøre det.

Jeg er stolt af bloggen, den er jo stadig på sin spæde opstart og har sine fodfejl og små mangler, men den er mit helt eget projekt jeg fuldstændig selv har stablet på benene og det er jeg helt vildt glad for. Jeg syntes dog ikke, at jeg leverer det jeg gerne vil lige her og nu og måske er det fordi der er andre store og spændende ting der optager mig. Forhåbentligt hører i mere om det engang, men bl.a derfor, bliver der i en rum tid en anelse stille herinde.

På kærligt gensyn.

Camilla

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *