Thaimad på den virkelig nemme måde.

Knorr måltids-kit

Sponsoreret indlæg.


Idag havde jeg taget en pose frosne tigerrejer op inden jeg kørte på arbejde. Jeg havde liiidt travlt og nåede måske ikke helt at tænke over hvad det egentlig var jeg ville lave med dem. Nå, men oppe var de og bruges det skulle de.

Jeg havde en ide om at jeg nok kunne nå at udtænke en god plan i løbet af dagen, men det var altså ikke en af den slags dage hvor der også var tid til at tænke i indkøbslister.

Heldigvis kom jeg i tanke om de kasser Knorr måltids-kit jeg har modtaget gennem Buzzador. Det var seriøst en god dag at teste dem på!

Et måltid med Knorr måltids-kit er sat til at tage mellem 30 og 40 min. fra start til servering. Det passede mig ganske perfekt, da mine nye briller endelig var kommet hjem og jeg meget gerne lige ville nå at suse til esbjerg og hente dem inden aftensmaden skulle stå på bordet.

Jeg har modtaget to forskellige måltids-kit, en Indian Tikka Masala og en Thai Green curry.

På kassen står der man skal bruge kylling – jeg tænkte  rejer var ganske fint til Thaimad. (Det var først bagefter jeg så de også har nævnt rejer som en mulighed – men så var vi da enige.)

Knorr måltids-kit

Det var vældig nemt at bruge, risene var inkluderet og vi tilsatte så bare kokosmælk og de grøntsager vi havde i huset. Seriøst det duftede vanvittigt godt da vi kom krydderierne på.

Jeg indrømmer gerne, at vi normalt meget sjældent bruger Knorr pakker herhjemme. Mest fordi jeg syntes det er sjovt at lave maden fra bunden + så ved jeg også præcis hvad der er i.  I de her nye Knorr Måltids-kit syntes jeg dog ikke kun det er udseendet der har fået et gigantisk hak opad. Det virkede altså lækkert, og også nemt at gå til.

Jeg havde en af de dage hvor jeg helt bevidst ikke vendte kassen om for at læse om der var alt muligt halløj i som jeg normalt gerne vil undgå.. Er du nysgerrig på det, må du selv have fat i en kasse og studere den nærmere.

Hallo og hurra, retten var virkelig færdig indenfor de 40 min.

Det smagte rigtig godt – men det var GODT nok blevet stærkt. Måske vi skulle have startet lidt mere stille ud med karrypastaen og thaikrydderierne, de tørrede chilier kom ihvertfald op igen med det samme. Jeg smed 4 isterninger frossen fløde i + lidt mælk og jævnede det med Maizena. Jeg tænker overhovedet ikke det er nødvendigt (hvis man bare lader være med at fyre det hele af begge poser krydderi i på en gang) Smag dig frem – som der i øvrigt også står på pakken.

Til jer der nu sidder og tænker hvorfor jeg pludselig tester Knorr Måltids-kit og måske også studsede over ordet Buzzador jeg nævnte tidligere..

At være en Buzzador er noget jeg meldte mig til for efterhånden mange år siden. Det er ganske gratis at være medlem og det går i alt sin enkelthed ud på at melde sig på de kampagner der kan have interesse og derefter, hvis man bliver udvalgt, teste forskellige produkter samt dele ud af produkterne til folk du kender og derefter giver du en anmeldelse af produktet tilbage. Jeg har fået lov at teste en masse spændende ting. Fx. var min allerførste kampagne for Rittersport. Siden har jeg bl.a buzzet Vanish vaskepulver, Veet hårfjerningsmidler, Santa Maria tex mex tapas, tandpasta og meget mere og denne gang fik jeg så lov at være med i kampagnen for Knorr. (Hvilket reddede min aftensmad idag.)

I kan i øvrigt selv melde jer som Buzzadorher

Knorr måltids-kit, bliv Buzzador.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *