Update: Efter 14 dage med hvidt brød..

IMG_7527

Så folkens. Så er det sørme tid til en update på de sidste 14 dage! 14 dage med franskbrød, pandekager, fastelavnsboller, rundstykker, kage og wienerbrød.. you name it – i ate it.

Fakta er, at efter den første uge tilbage i den normale rytme – så havde jeg lyst til at vænne om og undgå det igen.. min mave bulede som en fodbold, jeg fik kvalme og ondt i maven, blev skidt tilpas og ganske irriteret på mig selv.. Men jeg ELSKER hvidt brød, jeg elsker at spise det, bage det, se på det og dufte til det.

Okay Camilla, tænkte jeg! Så må du lave en mellemting.. skære ned og være standhaftig, men spise det når du har lyst og lejligheden er til det.

Nu, en uge efter den ide udsprang, må jeg konstatere at den ide var mildest talt elendig. Jeg har rygrad som en regnorm og jeg syntes jeg har spist kæmpe mængder brød og kager de sidste 14 dage. Jo mere hvidt brød jeg spiser, jo mere craver min krop og mit sind det.. Nu har jeg tvunget mig selv på vægten, måske det kan det give mig et heads up på at jeg burde gå tilbage til januarudfordringen og droppe det hvide brød igen..

Det værste er næsten at når jeg stopper det i hovedet så tænker jeg næsten hver gang at det faktisk ikke er det værd.. Det smager ikke helt ligeså godt som forestillingen om det. Jo, det hjemmebagte gør! Men wienerbrødet og fastalavnsbollerne på tilbud til en flad 5’er.. Det spiser jeg jo ikke helt fordi englene synger vel..

Men hvorfor er det så jeg ikke kan lade være at spise det, og hvorfor er det nemmere at tage en bolle med ost end at skrælle to gulerødder og en håndfuld mandler..

Ej jeg må sgu lige ind i kampen igen.. (Og det siger jeg efter jeg lige har bagt pizzaboller.. de smagte monster godt og jeg spiste 4!!)

Nå ja ja, det er aldrig for sent at starte op igen… vel..

 

Se også

2 kommentarer

  1. Im with you! Her hedder det NUL SUKKER denne uge. (Altså… på den der moderate måde hvor man godt må spise frugt(sukker) etc. Men ingen slik, kage, chokoladepålæg (på hvidt brød….) osv! Kulhydrater bliver det næste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *