Update på Outfit til Paris..

IMG_9498

Ja det kan gøres ganske kort. Det blev ikke den her!!

Jeg havde ellers bestilt den hjem og købt den hvide (virkelig fine Samsoe Samsoe) bluse til.

Jeg bestiller ellers næsten aldrig tøj over nettet. Hvorfor? Jeg ville gerne sige af principielle årsager og fordi jeg mener man skal støtte lokalsamfundets butikker så disse bevares. Det mener jeg da også, men det er nok egentlig mere fordi jeg syntes det er SÅ besværlig en tanke, det med at skulle sende tøjet retur hvis det ikke passer.

Kjolen her var egentlig fin nok, det var bare ikke den , jeg skulle have på, til awardshowet i Paris.

(Awardshowet kan du læse mere om her )

Det blev heller ikke en af dem, jeg lagde op på Facebook, selvom der var virkelig mange fine sæt imellem. Huset Ollie, i Esbjerg, havde nogle helt vildt fine bud og i øvrigt også, en yderst sød pige til at hjælpe. Jeg har altså førhen totalt undervurderet den butik men der går jeg ikke forbi, uden at gå ind, længere.

Det var faktisk min søde mand der hjalp mig med at finde både kjole og sættet til det ‘Get Together’ party der er den første aften.

Selvfølgelig så har jeg haft min faste fashionista med på råd hele vejen, hende der altid siger sandheden om hvordan man ser ud.    Har du ikke sådan en veninde i dit liv? Se at finde en, hende kan du ikke undvære.

Jeg glæder mig til at vise jer hvad valget er faldet på, det sidste er endelig faldet på plads og jeg er blevet rigtig godt tilfreds.

Nu skal jeg kun liiiiiiige have styr på smykkerne..  Bare det ikke tager lige så lang tid som at finde tøjet, det er der simpelthen ikke tid til. Det er allerede om en uge idag..

Weeee, spænding og nedtælling er begyndt.

Kram C.

Se også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *