11. October 2018

Vi går op i kvalitet og har øje for detaljer-gulvmager

Blandt de mest almindelige efterbehandlinger er lud, vandlak og olie, hvor oliebehandlingen fås i flere farver. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en rengøringsvenlig gulvløsning til gulv af træ.

Dette giver os mere end 20 års erfaring tilsammen indenfor montering af gulve samt gulvafslibning. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og smuk løsning til ethvert hjem.

http://gulvmager.dk/gulvafslibning/

Gulvafslibning samt trægulv i køkkenet

Efter gulvafslibning skal man lakere første lag med hvid Trip-Trap grund lak for at undgå bindings fejl. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en slidstærk løsning til ethvert trægulv.

Vi sørger altid for at informere om fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige løsninger, ligesom at vi naturligvis altid overholder alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. Oliebehandlingen anbefaler vi som en smuk og holdbar gulvløsning til enhver bolig.

 • Slidstærk fornyelse
 • Tips & Tricks
 • Firenzegulv
 • Boligvinyl
 • Støvfri gulvafslibning
 • Olier og lakker
 • Gulvbehandling hvid lak
 • Reoler og skabe
Afslibning af betongulve

Forekommer der små ridser, kan de “vaskes” væk, olieret gulve har meget hård og slidstærk overflade. Bestil en professionel gulvmand til slibning af trægulv i lejligheden eller huset.

Hvilken type efterbehandling, man skal vælge, afhænger af gulvtype og ønsker til slidstyrke, udseende og daglig vedligeholdelse. Velkommen til et dygtigt gulvfirma med opsamlet ekspertise indenfor gulvafslibning og overfladebehandling af gulve.

 • Renoveringsprojekt
 • Lamper
 • Gulvafslibningen
 • Korkgulv
 • Gulvafslibning pris trappe
 • Trægulv eller klinker i køkken

Gulvafslibning og sæbebehandling bord

Er dit gulv medtaget, slidt og grimt, vil en afslibning ofte kunne gøre en stor forandring og bringe liv og glans tilbage i selv 100 år gamle gulve. Oliebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig og slidstærk gulvløsning til ethvert hjem.

Det er meget vigtigt at indhente gode gulvafslibning priser, da der er så meget forskel fra gulvfirma til gulvfirma, derfor forhast dig ikke og indhent de bedste gulvafslibning priser. Olieringen med hvidpigment husker vi som en smuk overfladeløsning til en børnefamilie. gulvmager

Har du en opgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på, råd eller vejledning om, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon. Olieringen anbefaler vi som en slidstærk og holdbar gulvløsning til enhver bolig.

Gulvafslibning og junckers dampspærre

Det synes vi gøres bedst gennem en god og positiv dialog, bl. a. Kontakt en professionel gulvsliber til oliebehandling af gulve i hjemmet.

Der findes mange virkelighedstro efterligninger, men intet erstatter følelsen af ægte træ. Lakeringen er en smuk og slidstærk løsning til ethvert hjem.

Gulvafslibning og gulv 25mm

Som nævnt ved i svaret ved spørgsmål 1, så fjernes den gamle overfladebehandling, hvorefter en ny overfladebehandling kan påføres. Lakeringen med hvidpigment husker vi som en smuk overfladeløsning til gulv af træ.

Du vil derfor altid kunne benytte vores ekspertise om lakring, så du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Voksbehandlingen husker vi som en god og rengøringsvenlig gulvløsning til gulv af træ.

Vores firma har mere end 25 års erfaring på området, og vores 4 medarbejdere klarer store som små opgaver, da vi har den kompetence og erfaring der skal til, for at ligge store som små gulve. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en rengøringsvenlig løsning til enhver bolig.